Pericolele vaccinului HPV (Gardasil/ Silgard/ Cervarix) produs de Merck și impus de Ministerul Sănătății tinerelor din România: paralizie și infertilitate (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Sinistra Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat la o dezbatere organizată de USR-PLUS la Parlament că pentru acest an au fost bugetate 40.000 de doze de vaccin anti-HPV, afirmând că obiectivul de a fi eradicat cancerul de col uterin prin vaccin va fi atins la un moment dat, a relatat Agerpres, preluat de Știripesurse.

„Sper că viteza și eficiența cu care vom vaccina de acum încolo vor fi mai bune și că acest obiectiv de a eradica cancerul de col uterin va fi la un moment dat atins.”, a spus Mihăilă, la o dezbatere despre vaccinarea anti-HPV organizată la finalul lunii aprilie, la Palatul Parlamentului, de deputații USR PLUS Cătălin Teniță și Diana Stoica.

Așa cum ne-a obișnuit Guvernul, ca și în cazul așa-ziselor vaccinuri anti-Covid nici în ceea ce privește vaccinul HPV nu se discută despre pericolele și riscurile acestuia.

Părinții au obligația să se informeze singuri, pentru a nu-și distruge, iremediabil, copiii.

Prezentăm aici versiunea de festival a unui film documentar excepțional: Sacrificial Virgins – care investighează preocupările globale privind siguranța vaccinurilor controversate HPV Gardasil / Silgard și Cervarix. Filmul a fost premiat anii  trecuți pentru jurnalism de investigație la Festivalul de Film Watchdog, din Brisbane, Australia. Varianta în trilogie, poate fi vizionată pe YouTube.

Sursa: European Forum for Vaccine Vigilance

Citește continuarea articolului pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top