Persoanele cărora li s-a administrat serul genetic COVID-19 nu își vor mai recăpăta niciodată imunitatea naturală, susține un studiu pe Pfizer

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un studiu în curs de publicare, actualmente postat pe serverul de specialitate medRxiv, demonstrează că vaccinul ARNm Pfizer dereglează nu doar sistemul imunitar adaptiv ci și pe cel nespecific sau înnăscut, pe care efectiv îl reprogramează. În timp ce răspunsul imunitar înnăscut față de liganzii TLR4 și TLR7/8 a fost mai scăzut după vaccinarea BNT162b2, răspunsul citokinelor (inflamator) la ciuperci a fost mai puternic.

Această dereglare profundă a răspunsului imunitar natural ar putea explica creșterea recentă masivă a numărului de îmbolnăviri cu COVID dar și cu alți viruși și bacterii în populațiile vaccinate, comentează Dr. Mercola.în articolul său, din 17 decembrie, „Pfizer Vaccine Reprograms Both Adaptive and Innate Immune Responses”, un rezumat al celui semnat de dr. Jessica Rose. Totul e în titlu, scrie doctorița disidentă, cu trimitere la studiul de pe site-ul de specialitate susținut de BMJ și Yale: „The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses”.

Mai mult decât atât, ar putea afecta răspunsul la alte vaccinuri, ca de exemplu cel antigripal, un efect de altfel cunoscut ca interferență vaccinală.

ÎMBOLNĂVIREA COPIILOR

Deoarece copiii au sisteme imunitare înnăscute foarte puternice, impactul serurilor genetice experimentale asupra acestei populații ar putea fi – din cauza posibilității unei reacții exagerate la stimulul vaccinal – absolut dezastruos din punct de vedere epidemiologic, cu inflamație cronică și autoimunitate aproape omniprezente.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top