Tirania medicală este aici! Persoanele neajutorate din Los Angeles sunt vaccinate împotriva voinței lor de poliție (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


În 7 ianuarie 2021, șeriful Los Angeles, Alex Villanueva, a pus în mișcare „Operațiunea Homebound”. Se presupune că este un program conceput pentru vaccinarea persoanelor cu handicap, inclusiv pentru cei fără adăpost. Programul se află în prezent în așteptare, deoarece vaccinul pentru care Homebound va opta va fi Johnson&Johnson, care vine cu o singură doză, acesta fiind suspendat de FDA(Administrația pentru alimente și medicamente) după apariția cheagurilor de sânge, anunță Vaccine Impact.
Recent a apărut un videoclip despre programul în acțiune, în care adulții și copiii cu dizabilități mintale se opun vaccinării, dar sunt imobilizați și vaccinați cu forța.

Jurnaliștii de la Vaccine Impact compară aceste acțiuni cu ce au făcut medicii naziști în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care au folosit medicamente experimentale pe oamenii neajutorați, fără consimțământul lor. Acei doctori au fost condamnați, în final, pentru crime de război în cadrul Procesului de la Nurenmberg
Departamentul șerifului din județul LA a precizat pe pagina sa:
Administrăm vaccinul Johnson & Johnson (numai cu o singură doză) utilizând personalul adjunct al șerifului nostru, care sunt paramedici și tehnicieni medicali de urgență.
Întrebarea celor de la Vaccine Impact este: Dacă acești șerifi adjuncți sunt certificați ca tehnicieni medicali, atunci de ce se prezintă la locuința oamenilor înarmați?

Sursa: Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top