Dan Diaconu – Petiția: citește, acționează și dă mai departe!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cu ajutorul domnilor avocați Dan Chitic și Gheorghe Piperea – cărora le mulțumesc pe această cale pentru timpul acordat – a fost întocmită cererea de mai jos. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că cererea nu este un document prin intermediul căruia suntem pro sau contra vaccin sau prin intermediul căruia considerăm că e bine sau nu e bine să te vaccinezi. Este un demers obligatoriu pe care ar trebui să îl parcurgă orice om înainte de a se vaccina. Prin răspunsul pe care-l primiți la acest document obțineți garanția oficială a autorităților statului în ceea ce privește operațiunea medicală la care sunteți pe cale să fiți supuși.

Chiar și cei nevaccinați și care nu vor să se vaccineze ar putea avea nevoie de acest document deoarece, dacă prin intermediul răspunsului autoritățile statului nu-și asumă răspunderea pentru eventualele efecte secundare ale vaccinului vă puteți îndrepta în instanță împotriva măsurilor care vă limitează(sau vă vor limita) libertatea de mișcare.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Blogspot.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top