Pfizer a eliminat-o pe cercetătoarea care a dezvăluit legătura vaccinului cu celule fetale de la copii avortați și încă vii la momentul recoltării

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Melissa Strickler, angajata companiei Pfizer, care a dezvăluit discuțiile secrete despre embrionii umani din vaccinul Pfizer, despre care a scris și ActiveNews, a fost contactată de birourile Pfizer pentru a i se comunica terminarea contractului, sau altfel spus, demisia.

„Numele meu este este K.J Wigglesworth. Sunt de la biroul corporativ al Pfzer Security din New York. Aș vrea să vă transmit un mesaj de la Ian MacKellar, care este vicepreședintele și liderul la uzina McPherson pentru vaccinurile Pfizer. Am fost sfătuiți să că spunem că nu vă puteți întoarce la lucru, sub nicio formă. Contractul dumneavoastră se încheie chiar acum. Dacă aveți întrebări, puteți să-l contactați pe domnul MacKellar la uzina McPherson. Sunt sigur că el vă va explica motivul pentru care ați fost demisă”. Așa a sunat mesajul vocal pe care Melissa l-a primit după ce a dezvăluit informațiile compromițătoare despre comania Pifzer.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top