Pfizer a recunoscut: vaccinul anti-Covid ajută la răspândirea virusului SARS-CoV-2

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Boala produsă de vaccinurile anti-Covid pe termen lung nu mai este un secret. Producătorii de vaccinuri afirmă că proteina Spike folosită în vaccinurile anti-Covid au rol de infectare continuă, transformând persoana vaccinată într-un purtător al bolilor infecțioase.

Pfizer-BioNtech a publicat o analiză referitoare la studiile clinice pentru vaccinarea anti-Covid din 2020, intitulat:„Studiu în fazele 1/2/3 referitor la grupuri cu efect placebo-controlate, diversificate și cu observator necunoscător pentru evaluarea siguranței, tolerabilității, imuno-geneticii și eficienței vaccinului ARN Sars-Cov-2 împotriva manifestării virusului Covid-19 la indivizi sănătoși”, un studiu care confirmă suspiciunile persoanelor considerate anti-vaccinare și conspiraționiste.

Dintre cele mai importante descoperiri notate în studiul clinic publicat de către Pfizer-BioNtech trebuie menționate următoarele:

Reacțiile adverse grave precum decesul, afecțiuni neurologice, afecțiuni care împiedică funcționarea normală a organismului sau paralizie pot surveni la 6 luni după oricare dintre cele două doze, astfel, participanții la studiu clinic sunt obligatoriu monitorizați pentru o perioadă de 24 de luni. Totodată, în timpul studiilor clinice, s-au înregistrat reacții adverse de la intensitate scăzută precum roșeață, iritație sau disconfort în zona injectării, la intensitate medie apărute la 7 zile de la prima sau a doua doză de vaccinare ca febră, oboseală, dureri de cap, frisoane, vomă, diaree, dureri musculare puternice sau dureri articulare și până la reacții adverse grave precum deces sau disfuncționalități neurologice. (PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines Protocol C4591001, faza 2/3, p. 33). În timpul studiilor, s-au semnalata, de-asemenea, cazuri de infectări post-vaccinare cu Covid-19 [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001, p. 56-57).

După vaccinare, pacientul trebuie monitorizat cel puțin 30 de minute datorită duratei îndelungate în care pot să apară reacțiile adverse. Astfel, stopul cardio-respirator, inflamația plămânilor, șocul anafilactic sau cheaguri de sânge pot să apară și după 6 luni de  la vaccinare. [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001, p. 40]

Pfizer-BioNtech a ales pentru studiile clinice persoane sănătoase, cu analizele la zi care erau obligate de acordul cu Pfizer-BioNtech să urmeze pe perioada studiilor un stil de viață perfect controlat în concordanță cu ceea ce prescriau medicii de la Pfizer-BioNtech începând de la alimentație și până la viața sexuală. Aceste condiții stricte erau necesare pentru a dovedi eficiența vaccinului anti-Covid  19. Trebuie menționat faptul că vaccinul odată aprobat și folosit la scară largă, pe o populație globală generală pierde din eficiență datorită faptului că aceleași condiții stricte din timpul studiilor clinice nu mai sunt respectate – persoanele vaccinate global, în afara studiilor clinice prezintă afecțiuni medicale și boli ce nu au fost luate în considerate în timpul studiilor clinice, la fel și alimentația diversă sau viață activă, cu sport și exerciții fizice [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines)Protocol C4591001, p. 41]

De asemenea, participanții la studiile clinice semnează un acord cu Pfizer BioNtech prin care se obligă să se abțină de la interacțiuni sexuale de orice fel pe durata studiilor clinice sau să întrețină raporturi sexuale doar cu metodă contraceptivă aprobată de către Pfizer-BioNtech. O echipă de consiliere se ocupa de informarea participanților despre metodele contraceptive și supravegherea respectării acestor metode.

Pe perioada studiilor clinice, bărbații nu aveau voie să doneze spermă sau să întrețină raporturi sexuale fără protecție cu scopul de a preveni riscul de infectare a femeii sau a ovului fecundat (a fătului). Această măsură de prevenție înseamnă că vaccinarea anti-Covid 19 prezintă infectarea organismului cu virusul Covid-19 și este transmisibil prin contact fizic. [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001, p. 132-134]

Totodată, femeile însărcinate, cele care alăptau, care erau în faza incipentă a menopauzei nu erau eligibile pentru studiile clinice pentru că puteau să transmită virusul Covid-19 fătului în eventualitatea unei sarcini sau bebelușului prin alăptare. Astfel, femeile vaccinate împotriva Covid-19 pot să transmită prin raporturi sexuale partenerilor virusul. Mai mult, femeile vaccinate pot să infecteze bebelușul prin alăptare, situații confirmate de către studiile clinice conduse de Pfizer-BioNtech pentru vaccinul anti-Covid 19. [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001, p. 132-134].

Studiile clinice conduse de compania producătoare de vaccinuri Pfizer-BioNtech confirmă faptul că persoanele vaccinate se pot infecta cu virusul Covid-19 și pot răspândi boala prin contact fizic sau prin particule aeriene. În protocolul de vaccinare, se mai menționează și faptul că persoanele care suferă de boli autoimune, de diabet sau au un istoric de alergii la alte vaccinuri sunt excluse din studiul clinic. Astfel, persoanele care prezintă condiții medicale sau psihiatrice nu au fost incluse în studiu. La studiul clinic au fost excluși și persoanele infectate cu HIV sau hepatitele B și C, persoanele care au făcut șoc anafilactic la orice medicament sau vaccin, persoanele alergice, persoanele cărora le-a fost administrat un tratament anti-Covid 19, persoanele care se află în categorie de risc în cazul infectării cu virusul Covid-19: cei care au hipertensiune, diabet, boli pulmonare cronice, astm, boli grave biliare, boli renale acute sau cei care se află sub tratament imunosupresiv. [PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001, p. 41-43].

Analizele medicale obligatorii la care sunt supuși participanții studiilor clinice pentru Pfizer-BioNtech cuprind și afecțiuni neurologice ce pot apărea în urma vaccinării, creându-se astfel o legătură între vaccinurile anti-Covid 19 și boli legate de disfuncționalitatea neurologică precum categoria bolilor Alzheimer, Parkinson sau Creutzfeldt-Jakob (boala vacii nebune). C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top