Pfizer: Crimă cu premeditare. Documentele desecretizate dovedesc că 90% dintre mamele injectate la testele vaccinului au avortat spontan

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere, scrie publicația spaniolă Alerta Digital într-o traducere transmisă de un cititor ActiveNews.

Analiza asupra unuia dintre documentele descretizate arată cât de grav au fost afectate mamele însărcinate cât și cele care alăptau la momentul injectării cu serul experminetal, împreună cu copii lor, care au suferit reacții adverse în urma alăptării. Conform documentului, din 413 cazuri din faza de testare, din întreaga lume, patru (4) astfel de cazuri au fost înregistrate și în România (documentul în bază), fără ca autoritățile să averizează vreodată femeile gravide sau cu nou-născuți, ba chiar dimpotriva.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top