Pfizer se temea de efecte adverse ale vaccinului în privința reproducerii umane, se arată în documentația studiilor clinice (Document)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Vaccinul experimental Covid dezvoltat de Pfizer ar putea avea efecte secundare în privința reproducerii umane. Cel puțin așa se poate deduce logic din protocolul privind studiile clinice de fază 1/2/3 ale serului Pfizer bazat pe ARN mesager, unde este stipulat că bărbații participanți la testarea produsului trebuie să se abțină de la relații intime cu o femeie și de la donarea de spermă sau să folosească prezervativul ori alte mijloace de contracepție, iar femeile participante la studiu trebuie să nu fie însărcinate, să nu alăpteze, să nu fie „cu potențial fertil” sau, în caz contrar, să utilizeze metode contraceptive timp de cel puțin 28 de zile de la ultima doză de intervenție a studiului.

DOCUMENTUL PFIZER AICI (pag 132 și următoarele)

Toate aceste precauții asupra participanților la studiu ne pot face să bănuim că producătorul a intuit posibile efecte adverse în domeniul reproductiv (care să afecteze fătul sau să determine unele procese degenerative). Se pune, deci, întrebarea de ce participanții la studiul clinic erau avertizați și li se puneau condiții, în timp ce candidaților la vaccinare din prezent nu li se pun în vedere riscurile, ci li se spune că „vaccinul este sigur și eficient pentru oricine”. Sau producătorul serului se temea de răspunderea față de cobaii pe bază de contract, dar nu se mai teme de efectele adverse ale publicului larg, de răspunderea cărora a fost exonerat prin clauzele de vânzare către guverne?   „10.4.1. Criterii de includere a participanților de sex masculin din punct de vedere reproductiv

Participanții de sex masculin sunt eligibili pentru a participa dacă sunt de acord cu următoarele cerințe în timpul perioadei de intervenție și timp de cel puțin 28 de zile după ultima doză de intervenție a studiului, care corespunde timpului necesar pentru a elimina riscul asupra siguranței reproductive al intervenției (intervențiilor) din cadrul studiului:

– Să se abțină de la donarea de spermă.

PLUS:

– Să se abțină de la relații heterosexuale cu o femeie cu potențial fertil, ca stil de viață preferat și obișnuit (abstinență pe termen lung și constantă) și să fie de acord să rămână abstinent.

SAU

– Trebuie să fie de acord să utilizeze un prezervativ masculin atunci când se angajează în orice activitate care permite trecerea spermei la o altă persoană.

– În plus față de utilizarea prezervativului masculin, se poate lua în calcul folosirea unei metode de contracepție cu un nivel ridicat de eficiență de către partenerele cu potențial fertil ale participanților de sex masculin

10.4.2. Criterii de includere a participanților de sex feminin din punct de vedere reproductiv

O femeie este eligibilă să participe dacă nu este însărcinată sau nu alăptează și dacă se întrunesc cel puțin una dintre următoarele condiții:

– Nu este o femeie cu potențial fertil

SAU

– Este o femeie cu potențial fertil și utilizează o metodă contraceptivă acceptabilă în timpul perioadei de intervenție (timp de cel puțin 28 de zile după ultima doză de intervenție a studiului). Investigatorul trebuie să evalueze eficacitatea metodei contraceptive în raport cu prima doză de intervenție de studiu.

Investigatorul este responsabil de examinarea istoricului medical, a istoricului menstrual și a activității sexuale recente pentru a diminua riscul de includere a unei femei cu o sarcină incipientă nedetectată”, se arată în Anexa 4, intitulată „Ghid contraceptiv”, a protocolului Pfizer privind studiile clinice de fază 1/2/3 care evaluează siguranța, tolerabilitatea, imunogenicitatea și eficacitatea vaccinului anti-SARS-CoV-2 pe bază de ARN mesager, informează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top