Plandemia COVID-19 s-a filmat în urmă cu 42 de ani. Acum trăim un „remake” (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Trailer-ul unui film realizat în Germania de Vest în 1979 s-a reviralizat zilele acestea pe social media, întrucât are un scenariu ce conține aproape punct cu punct politicile de contracarare ale unei contagiuni, izbitor de asemănătoare cu pandemia pe care urma s-o traverseze omenirea câteva decenii mai târziu.

„Sindromul Hamburg” (The Hamburg Syndrome) este un film S.F. realizat în coproducție RFG – Franța în 1979 despre izbucnirea unei epidemii, carantinarea și vaccinarea populației. Mai mult, virusul nu este cunoscut și nici definit, oamenii sănătoși sunt considerați bolnavi asimptomatici, se aplică prezumția de vinovăție, iar populația e înspăimântată de mass-media și politicieni, în timp ce birocrații cer fonduri și asigură că o mai bună finanțare ar duce la o mai eficientă eradicare.

Nu lipsesc discursurile și îndemnurile la comunitarism și implicare colectivă. Filmul are toate ingredientele scenariului pe care îl trăim noi, 42 de ani mai târziu: înspăimântarea populației, mediatizarea zilnică a deceselor, șiruri nesfârșite de ambulanțe, limitarea drepturilor și libertăților fundamentale, carantinarea, internarea cu forța, purtarea obligatorie a măștilor (fie măști obișnuite, fie măști de gaze), a combinezoanelor și a costumelor de scafandru, încolonarea întru vaccinare, represalii contra celor care nu se conformează, recompense pentru cei care se aliniază noii propagande, ba chiar și confiscarea vârstnicilor din sânul familiei – spre „binele lor”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top