Planul lui George Soros: Patriotismul va fi înlocuit de socialism, iubitorii de libertate vor fi pedepsiți, iar infractorii vor fi considerați victime (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Miliardarul de extremă stânga George Soroș urmărește să distrugă America și să instaureze „Noua Ordine Mondială”. O explicație detaliată a metodelor sale diabolice poate fi găsită chiar în cartea lui, arată enVolve, citând Independentsentinel.com.

Potrivit lui Grant Stinchfield (video mai jos), prezentator la Newsmax, politica frontierelor deschise are ca scop importul de sărăcie pentru a distruge sentimentul de identitate al americanilor. Patriotismul va fi înlocuit de socialism odată ce acest obiectiv va fi îndeplinit.

Totul se află în cartea sa – The Crisis of Global Capitalism („Criza capitalismului global”), publicată în 1998. El vrea o lume fără frontiere, cu ONU la conducere. Pentru ca acest lucru să se întâmple, America trebuie să dispară.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top