Pneumologul Flavia Groșan zguduie Sistemul! Medicamentul care ar fi distrus Covid-19 a fost blocat

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Doctorul pneumolog Flavia Groșan face o dezvăluire de-a dreptul uluitoare! Acasta susține că Agenția americană a medicamentelor, FDA, a blocat un antibiotic care ar fi distrus Covid-19.

Este vorba despre Solitromicina. Potrivit Flaviei Grogașan, regina absolută a tuturor antibioticelor a fost blocată suspect de FDA, după ce a trecut toate studiile clinice și s-a dovedit a avea un efect incredibil în tratarea tuturor tipurilor de pneumonii.

Urmează să apară macrolidul de generația a IV-a. Eu aici am învățat, am participat la acest studiu în 2002-2003. Iar acest antibiotic stă ascuns în dulapurile FDA, care nu-i dă drumul. Când va apărea acel antibiotic va fi un bum pe piața antibioticelelor. Eu l-am simțit din studiul clinic, este extraordinar macrolidul de generația a IV-a. Din 2016 s-a încheiat studiul și tot atunci au crescut acțiunile Cempra, că se aștepta intrarea pe piață a Solitromicinei.

Dar la ședința FDA s-au mai cerut câteva studii. De ce? Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie? Medicamentul este extraordinar pe tot ce înseamnă pneumonii virale și atipice, tot ce înseamnă Covid, chiar și pe pneumonii bacteriene va merge. Este un medicament ieșit din comun. Eu când și când mai mă uit pe FDA să văd ce se mai întâmplă. Este cu mult peste claritromicină, pe care o folosesc acum în schema de tratament Covid. Dacă ar da drumul solitromicinei, ar fi însă mult mai ușor de tratat Covidul”, a declarat dr. Flavia Groșan, specialist pneumolog și bronholog, pentru Național.

Sursa: Bugetul.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top