Pont de la fermieri. Cum să recunoaştem tomatele cu chimicale: testul codiţei şi cercul alb din pulpă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Din strungar, un călărăşean a ajuns unul dintre cei mai căutaţi producători agricole din Călăraşi. Roşiile inimă de bou pe care le cultivă în comuna Cuza-Vodă se vând ca pâinea caldă. Ştefan Ţuţuianu are 58 de ani şi spune că a început să se ocupe de legumicultură după concedierile masive de la Combinatul Siderurgic.

„Din ceva trebuia să trăim. M-am gândit că este muncă multă, dar ies şi bani frumoşi. Aşa că, în urmă cu 21 de ani, am cumpărat teren şi am început să cultiv de toate: roşii, castraveti, porumb, morcov, dovlecei, fasole verde”, povesteşte producătorul.

Marfa o vinde în cea mai mare piaţă piaţă din Călăraşi, la Orizont, iar când nu se află la tarabă poate fi găsit în solariile care se întind pe o suprafaţă de peste 5.000 mp. 

Soţia şi fiul în vârstă de 31 de ani îi dau o mână de ajutor, seara după ce ies de la serviciu, însă greul îl duce singur. 

Citeste mai mult pe site-ul Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top