Povestea tragică a tinerei model de 20 de ani, dublu vaccinată, care a dezvoltat miocardită și a fost supusă unei operații de amputare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un fotomodel din Florida a ajuns la spital și se luptă pentru viața ei după ce a suferit un atac de cord la începutul acestei luni. Claire Bridges, în vârstă de 20 de ani, dublu vaccinată, a fost internată la spital pe 16 ianuarie cu dureri puternice la picior și a fost diagnosticată cu miocardită, rabdomioliză, pneumonie ușoară, cianoză și acidoză. La câteva ore după ce a fost internată, inima ei s-a oprit, relatează The Covid World.

În urmă cu două săptămâni, starea de sănătate a lui Claire s-a deteriorat rapid, când inima și alte organe au fost afectate. A fost internată rapid la terapie intensivă, cu suport vital. Tatăl ei, Wayne, a declarat despre această grea încercare:
„A trecut prin atât de multe. Ultimele două săptămâni s-au simțit ca două luni”.
Wayne a primit un telefon de la medicul de la terapie intensivă, care i-a spus că i se administrează resuscitare cardio-respiratorie, deoarece inima fiicei sale se oprise. În decurs de o oră și jumătate, tânăra de 20 de ani a trebuit să fie resuscitată de încă două ori.
În timp ce toate acestea se întâmplau, în picioarele ei se crease o presiune care nu permitea circulația sângelui. În cele din urmă, s-a decis că leziunile la picioare erau prea grave și ireversibile – trebuiau să fie amputate. Ambele picioare i-au fost îndepărtate chirurgical vineri.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top