Pr. Vasile Ioana critică „indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor” : Cum e posibil ca bulgarii, moldovenii și ungurii să aibă antivirale?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Părintele Vasile Ioana, de la biserica Sf. Nicolae Dintr-o Zi din București, a criticat dur conducerea țării pentru situația în care se găsește poporul român.

El a spus, în cadrul unei predici rostite acum două săptămâni că liderii țării se ceartă între ei și nu se gândesc la binele națiunii. Preotul a explicat că vecinii noștri bulgari, unguri sau moldoveni au antivirale, dar nu și românii.

„Poporul bulgar are antivirale în farmacii, poporul ungar are trei fabrici de antivirale și omul își ia antivirale dacă are boala asta. Frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova, au antivirale, iar noi trebuie să cumpărăm pe sub mână!

Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor care se ocupă cu certuri intestine, când preocuparea lor ar trebui să fie salvarea vieții românilor. Nimic altceva nu e mai important, decât să salvezi viața românilor. Rușine celor care se ocupă cu altceva!”, a spus el, printre lacrimi.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top