Prelipceanu vrea vaccinarea copiilor, împotriva voinței părinților: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Realizatorul Cosmin Prelipceanu, de la Digi24, în dialog cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că școala ar trebui să-i separe pe copii de părinții lor, să poată să se vaccineze fără acordul părinților. Cîmpeanu a declarat că nu poate fi părtaș la o astfel de afirmație.

Iată ce turnură a luat emisiunea moderată de Prelipceanu:(dialog transcris de HotNews)

Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte

Cîmpeanu: Din păcate…

Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala.

Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

VIDEO:

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top