Premierul Poloniei: Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta este unul dintre principalele obiective ale noastre

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Polonia vrea să consolideze în continuare rolul familiei în viața socială, potrivit anunțului premierului Mateusz Morawiecki la conferința V4 + Coalition Pro Familia. Ministrul polonez pentru familie și politici sociale, Marlena Maląg, a participat, de asemenea, la conferință, alături de vice-miniștrii polonezi și miniștrii sociali din Grupul de la Visegrád și din alte state ale UE.

Morawiecki a anunțat continuarea programului de alocație pentru copii, care va fi introdus ca parte a Noului acord polonez. El a subliniat că familia este celula socială fundamentală a națiunii și a Europei.

Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta este unul dintre principalele obiective ale politicii noastre sociale pe forumul UE, despre care am vorbit în timpul summitului de la Porto. Am pus o presiune uriașă pe asigurarea adecvată a nevoilor de bază ale familiilor în buget și în legislația de stat și internațională”, a declarat Morawiecki într-o postare pe Facebook.

Prim-ministrul polonez a menționat că guvernul de coaliție Dreapta Unită a reușit să introducă programul polonez de alocație pentru copii datorită stabilirii sistemelor de finanțare publică și impozitare. Peste 31 de miliarde de euro au ajuns în buzunarele polonezilor ca parte a programului.

Stat polonez unit și prosper

Suntem mândri de politica de promovare a familiilor în care copiii pot fi crescuți în siguranță cu dragoste și își pot dezvolta pașnic talentele. Toate acestea fac parte din marele plan de a construi un stat polonez unit și prosper„, a scris prim-ministrul și a încurajat municipalitățile să sprijine familiile, deoarece acestea sunt fundamentul viitorului Poloniei. Ca exemplu al acestui sprijin, el a subliniat reducerile pentru transportul public și instituții.

Premierul a subliniat că Polonia va continua să aibă grijă de securitatea nevoilor și obiectivelor de bază ale familiilor în cadrul bugetelor și reglementărilor nu numai ale politicii statului polonez, ci și a întregii Uniuni Europene, precizează Remix News.

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top