Presa cumpărată cu 50 de milioane de euro acuză presa liberă de FakeNews. Realitatea din stradă nu este FakeNews

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Presa cumpărată cu suma colosală de 50 de milioane de euro acuză presa liberă din România că face FakeNews. Cu siguranță că nu este așa și românii nu mai cred balivernele turnate prin aparatul de propagandă al politicienilor care au dominat România în ultimii 30 de ani.

Toate așa-zis marile site-uri de știri din România sunt finanțate de către partidele politice sau, mai grav, din afara țării. Această presă acuzatoare a încasat peste 50 de milioane de euro din banii românilor, bani cu care se puteau trata pacienții de covid.

În loc să dea banii la spitale și să cumpere medicamente, guvernul României, susținut din umbră de PSD, aruncă cu banii în presa coruptă pentru a putea ascunde românilor fărădelegile ce se fac în această perioadă.

Mai multe ordonanțe au impus condiții greu de acceptat românilor. Ele nu sunt nici constituționale, nici legale, fiind anulate de fiecare dată de instanțele de judecată. Cu toate acestea guvernul continuă să încalce legea numai ca să își mențină controlul asupra României. Practic ei fac abuz în funcție, faptă care este penală.

Situația este una catastrofală din toate punctele de vedere. Sute de mii de români ies în stradă și nu mai suportă minciuna. Pe rețelele de socializare adevărul iese la iveală deoarece fiecare român înarmat cu un telefon devine un soldat al adevărului.

Cum să spui că înghesuind românii în magazine numărul de victime va scădea. S-a dovedit deja statistic că evoluția pandemiei nu este afectată de acțiunile de izolare sau carantinare. Majoritatea localităților pus în izolare au înregistrat creșteri ale numărului de persoane infectate. Nu există nici o logică decât aceea că pandemia deja își urmează calea naturală, notează 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top