Președintele Maia Sandu dă justiția din Republica Moldova pe mâna lui George Soros

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Poza este de la ultima dintre repetatele întâlniri ale Maiei Sandu cu fiul lui Soros. Zilele trecute s-a și oficializat colaborarea cu fundația miliardarului ce-a dat peste cap ordinea statală în regiunea noastră în ultimii 20 de ani, “Anticorupția” din Moldova semnând un protocol oficial de colaborare cu “Soros”, deci nici o viitoare arestare de-acolo nu va mai fi la “întâmplare”, ci conform intereselor și planului. E clar că Maia Sandu va upgrada dezastrul reușit în România de către tripleta sorosistă Băse-Coldea-Kovesi, scrie Cosmin Gușă pe Facebook.

Comunicatul: “Centrul Național Anticorupție va semna un Acord de colaborare cu Centrul și Fundația „Soros Moldova”. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă pe site-ul oficial al CNA. Potrivit CNA, astăzi au avut loc discuții în acest sens în cadrul unei ședințe de lucru cu delegația Fundația ”Soros Moldova”. Centrul Național Anticorupție precizează că se dorește eficientizarea activității Agenției de recuperare a bunurilor infracționale.”, mai spune Gușă citând documentul.

Sursa: Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top