Primul lider userist urmărit penal? Silviu Mănăstire: Totul depinde de voința procurorilor și de gradul lor de simpatie față de USR

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Jurnalistul Silviu Mănăstire susține, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că este foarte posibil să avem primul lider USR pus în urmărire penală, în persoana lui Clotilde Armand. Reacția ziaristului vine după ce PS News a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că procurorii anticorupție investighează contractul atribuit de Primăria Sectorului 1, fără licitație, unei firme de salubritate, în plin scandal al gunoaielor neridicate de pe străzi.

”Dacă procurorii DNA își vor face treaba și îi vor audia pe angajații Primăriei Sectorului 1 care au primit instrucțiuni să atribuie și să semneze contractele ilegale (de ridicare a gunoiul, dar și altele) atunci vom avea primul lider USR pus sub urmărire penală.

Totul depinde de voința procurorilor și de gradul lor de simpatie față de USR. Aud că pe pe Știrbei Vodă mai mulți procurori DNA au înființat “filiala USR sector DNA”, neavând nicio jenă în a face partizanat politic explicit”, scrie Silviu Mănăstire, conform PS News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top