Prinţul Philip, declaraţia şocantă despre viaţa de după moarte: „Dacă mă voi reîncarna, aş vrea să mă întorc ca un virus mortal” (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


După moartea Prinţului Philip, pe rețelele de socializare a fost redistribuit un citat al acestuia în care spune că, după moarte, și-ar dori să se reîncarneze într-un virus mortal pentru rezolva problema suprapopulării.

Citatul este menționat într-un articol al ziarului The Guardian din 2009, unde sunt enumerate cele mai controversate declarații pe care le-a făcut Prinţul Philip de-a lungul vremii. „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării”, spunea soţul Reginei Elisabeta a II-a.

Presa britanică scrie că declarația provine dintr-un interviu din 1988 pe care prințul Philip l-a acordat agenţiei germane DPA. Citatul a fost, de asemenea, distribuit pe scară largă în primele etape ale pandemiei COVID-19, potrivit Bussines Insider.

Teoria infectării intenționate a populației cu un virus distrugător a provocat mișcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV.

Prințul Philip, decedat vinerea trecută, va fi înmormântat în 17 aprilie, la Castelul Windsor, a anunțat Palatul Buckingham. Din pricina restricțiilor luate pentru combaterea pandemiei de Covid-19, doar 30 de persoane vor putea participa la funeralii.

În timp ce membrii apropiați ai familiei vor fi prezenți, strănepoții Reginei ar putea rămâne acasă în timpul ceremoniei, potrivit Reuters. De altfel, dacă Prinţul Harry este aşteptat la funeralii, în schimb Meghan Markle, soţia sa, va rămâne în SUA, ei nefiindu-i permis să călătorească pe distanţe lungi cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată. Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat că nu va participa la slujba de înmormântare, pentru ca un alt membru al familiei să poată participa în locul său.

În acelaşi timp, Prinţul a fost comemorat sâmbătă de militarii britanici, care au tras salve de tun, pe uscat şi pe mare, în onoarea sa.

Trupele regale de artilerie din Londra, Edinburgh, Belfast şi Gibraltar şi de pe unele nave ale Marinei Regale, unde Philip a servit în timpul celui de-al doilea război mondial, au tras 41 de salve de tun, cu o cadenţă de una pe minut timp de 40 de minute, notează România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top