Prof. Colceag: Cine blochează Revoluția Tehnologică în România?

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


România este țara unui număr impresionant de inventatori, ale căror născociri revoluționare au fost adeseori premiate în cele mai importante saloane de inventică de pe mapamond.

Bine, bine, dar unde sunt aceste invenții, dacă suntem așa grozavi?

Unele au fost puse în practică și își fac treaba în interesul tuturor, altele au fost cumpărate de străini pentru a se îmbogăți pe seama lor sau pentru a le bloca, dar majoritatea stau în sertarele celor care le-au inventat pentru că aceștia nu au resurse pentru a acoperi costurile de producere al prototipului sau pentru a le produce pe scară largă.

Dar statul român face ceva? Aproape nimic, deși România ar putea câștiga foarte multe miliarde de euro de pe urma lor. Problema e că cei care conduc statul român nu sunt loiali acestuia, sunt doar niște marionete care fac jocuri transnaționale.

Asta înseamnă că am putea vorbi despre o blocare premeditată a dezvoltării tehnologice a României cu ajutorul invențiilor românești? La această întrebare ne va răspunde profesorul Florian Colceag, un om foarte avizat cu privire la acest subiect.

Vizionare cu folos!

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top