Prof. Mircea Miclea despre noile restricții: Se iau decizii pentru a proteja interesele celor care sunt la putere. Închiderea școlilor e o decizie politicianistă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Profesorul universitar Mircea Miclea spune că restricțiile care s-au adoptat în această pandemie au avut ca scop protejarea celor de la putere, iar cei care nu pot vota au fost prejudiciați.

Fostul Ministru al Educației în Guvernul Tăriceanu spune că închiderea școlilor nu este o decizie în favoarea copiilor și nu are niciun fundament.

„Din nou asistăm la o situație în care deciziile sunt luate mai degrabă în funcție de interesele politice. Aducem atingere sau prejudicii copiilor și nu aducem atingere celor care ar putea să influențeze voturile sau care merg la diverse pelerinaje sau spectacole. Practic, e mai ușor să închizi școlile, pentru că copiii nu votează, în schimb e mai greu să interzici pelerinajele în diverse locuri și diverse spectacole. Din păcate, este o decizie politicianistă, nu în favoarea copiilor și nici măcar nu este fundamentată. Se iau decizii pentru a proteja interesele celor care sunt la putere”, a spus Miclea, referindu-se la vacanța prelungită decisă pentru elevi.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top