Prof. Valentin Stan: Datele arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În cadrul unui interviu incendiar la Marius Tucă Show, academicianul Valentin Stan, a prezentat o altă perspectivă a pandemiei, aducând acuze grave la adresa Guvernului.

Marele academician susține că un lucru banal cum ar fi testarea oamenilor, ce ar fi imperios necesar într-o astfel de situație, nu este susținut de Guvern. Din acest aspect, el trage concluzia sumbră că Guvernul își dorește ca oamenii să moară prin spitale.

Valentin Stan: „Care nu investește în sănătatea oamenilor și cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului. Știm că nu există testare gratuită în spitale. În momentul în care vezi așa ceva îți pui întrebarea , cum e cu vaccinarea asta? Vezi băieții ăștia din vest, nu prea se vaccinează . Știi de ce? Îi prostești mai greu pentru că sunt obișnuiți cu cei care mint. Ăștia nu prea pun botul”

Citește mai mult pe site-ul Doctorul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top