Profesorul doctor Doina Piciu de la UMF Cluj-Napoca, semnal de alarmă în ce privește numărul mare de leziuni axilare post-vaccinare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Profesorul doctor Doina Piciu, de la UMF Cluj Napoca, a atras atenția că există foarte multe cazuri de leziuni axilare post-vaccinare, pe care medicii le consideră metastaze, în special la pacienții oncologici. Potrivit unui studiu publicat într-o prestigioasă revistă medicală, peste 53% din pacienții care au două doze de vaccin anti-Covid au prezentat umflări ale ganglionilor limfatici.

În prezentarea făcută la Academia de Științe Medicale, prof.dr. Doina Piciu, de la Universitatea de Medicină și farmacie Cluj Napoca, a atras atenția că vaccinurile anti-Covid provoacă leziuni axiale și reacții imunogenice la nivelul mediastinului (cavitatea centrală a toracelui cuprinsă între cei doi plămâni). Aceasta a subliniat că medicii au tendința, în special la pacienții oncologici, să le considere metastaze și să facă biopsii. Potrivit prof. dr. Doina Piciu, într-un studiu publicat la sfârșitul lunii martie 2021, în Jurnalul European de Medicină Nucleară, s-a arătat că peste 53% din pacienții care au două doze de vaccin au prezentat adenopatii hipercaptante (umflarea ganglionilor limfatici) la examinarea PET CT, din care 80% au fost în relație cu vaccinarea.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top