Propaganda groazei. Televiziunile și spitalele calcă în picioare drepturile pacienților (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În „episoadele” anterioare am tot dezbătut tema televiziunilor care au acces în spitale, chiar și în secțiile ATI, în timp ce rudele pacienților stau pe la poartă pentru că au accesul restricționat în spital. Am urmărit tot felul de reportaje pe acest subiect și am observat că spitalele au devenit platouri de filmare, fiecare televiziune avea propriile imagini din spitale, reporterii aveau timp să facă relatări din saloanele pacienților (practic pacienții bolnavi au suportat dublele reporterului care vorbea lângă ei), în timp ce putea fi permis accesul unei singure televiziuni iar ceilalți ar fi putut prelua imagini pentru că se spune că medicii și asistentele nu au timp de interviuri din cauza lipsei de timp.

Acestea au fost întrebările puse în postările anterioare: 

Cât timp au avut la dispoziție astfel încât operatorul să filmeze detaliile (aparatul, perfuzia, ecusonul medicilor, holurile spitalului etc)? 

Când vreo rudă vrea să vorbească cu un medic despre starea unui pacient, de multe ori se răspunde „nu am timp”. Cât timp au avut acești medici și asistente, astfel încât să numere pacienții împreună cu reporterul, să dea informații despre ceea ce fac ei acolo, unde se duc, unde trebuie să meargă și așa mai departe? Vă spun și sunt sigur că și voi treceți prin asta, când sunt foarte ocupat la locul de muncă, nu am timp nici de mers la toaletă dar să mai stau să îi zic reporterului „Acum mă duc în cutare loc, să fac cutare lucru. ” – și încep să povestesc cu lux de amănunte.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top