Proteina spike produsă de vaccinurile Covid-19 inhibă genele care ne protejează de cancer – dovezi științifice! (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fragmentul video pe care vi-l prezentăm în acest articol se referă la un studiu suedez analizat de Știri-alternative.ro încă din luna noiembrie a anului trecut. E vorba de o cercetare care demonstrează că proteina spike produsă pe baza codului ARNm livrat, prin injectare, de vaccinurile COVID, ajunge în nucleul celulelor și interferează cu ADN-ul uman. Jurnalistul de investigație, Jefferey Jaxen, care e intervievat în acest video, prezintă, într-un mod ușor de înțeles, care sunt riscurile pe care le implică acest studiu. Cercetătorii suedezi au demonstrat că, atunci când proteina spike pătrunde în nucleul celulei, sunt inhibate două procese foarte importante pentru repararea ADN-ului deteriorat.

Aici trebuie menționat că lanțul de ADN din celulele umane suferă uneori anumite rupturi, iar în astfel de situații se activează procese celulare de „reîmpletire” a secvenței de ADN care a fost distrusă.

Citește mai mult pe site-ul Știri-Alternative.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top