PSD, PNL și USR au băgat în faliment zootehnia: Carnea de porc şi carnea de pasăre din producție autohtonă nu se vor mai găsi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Crescătorii de animale din România sunt tot mai aproape de faliment. Ei acuză că, de la o lună la alta, costurile cu energia şi gazele cresc atât de mult, încât nu mai pot face faţă cheltuielilor. Avertizează că, în aceste condiţii, carnea de porc şi carnea de pasăre din producție autohtonă nu se vor mai găsi, iar importurile vor invada piaţa.

După aglomerația de dinaintea sărbătorilor de iarnă, în piețele din Galați bate vântul zilele acestea. În cea mai mare hală de carne din oraș, abia se mai zărește câte un client, anunță TVR1.

Confruntați cu creșterea acerbă a prețului la energie electrică și gaze, mulți comercianți au închis punctele de desfacere. Cheltuielile tot mai mari i-au forțat deja pe unii dintre micii producători să renunțe la afaceri. Nici pentru clienți viitorul nu este prea roz.

Citește mai mult pe site-ul 10tv.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top