Psiholog Emma Toader: Disputele dintre persoanele vaccinate și nevaccinate, tehnică de manipulare a maselor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Disputele dintre persoanele vaccinate și cele nevaccinate duc la creșterea agresivității între oameni și a mentalității de victimă, fiind un mijloc de manipulare pentru a distrage atenția opiniei publice de problemele reale, a declarat, duminică, pentru RADOR, psihologul Emma Toader, specialist NLP.

Una dintre tehnicile de manipulare este de a înlocui revolta cu învinovățire, în cazul de față, cei vaccinați învinovățindu-i pe cei care nu se vaccinează că sunt de vină pentru actuala situație, a spus specialistul NLP.

Potrivit psihologului, oamenii pot fi manipulați ușor, dacă se merge la partea emoțională a lor și cei mai buni manipulatori de-a lungul istoriei au fost psihopații inteligenți, cum ar fi Hitler. Printr-o anumită muzică de fond și prin prezentarea unor imagini care afectează partea emoțională a oamenilor, cei care manipulează pot influența în sensul dorit de ei  deciziile oamenilor. Manipularea se realizează și prin repetarea insistentă a unor concluzii luate ca adevăruri absolute.

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top