Raportul Forumului de la Davos 2022: Identitatea digitală, pașaportul universal, creditele sociale si Internetul corpurilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În 15 februarie 2022, Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab a publicat un nou raport, “Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries”, care prezintă planuri pentru crearea celei de-a patra revoluții industriale, o fuziune a “lumii fizice, digitale și biologice”, conform Ziua News.

După o atenta lecturare a raportului se poate conchide ca globaliștii de la Forumul Economic Mondial au profitat de Covid și se folosesc de “pașapoartele vaccinale” pentru a pune bazele adoptării pe scară largă a identității digitale, ceea ce reprezintă doar o altă parte a marii resetări în acțiune. Un astfel de instrument poate fi folosit, printre altele, pentru a accesa tratamentele de asigurare de sănătate, pentru a monitoriza dispozitivele și telefoanele de sănătate, pentru a deschide un cont bancar și pentru a efectua tranzacții financiare.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top