Rareș Bogdan îl distruge pe Dan Barna, după votul din Parlament. Mesaj ACID în miez de noapte. ”Doamne, dă-le minte!”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îl atacă vehement pe Dan Barna și alți 30 de parlamentari din USR-Plus, după gestul din Legislativ. 

”Aici e vorba în primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva așezământului cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos… se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții și istorie. Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? Fără istorie, tradiții, fără inimă, suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața! În acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de Spiritualitate exacerbată, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam.” a scris Rareș Bogdan pe Facebook, cu privire la știrea: 

Finanțare schit românesc Athos. Doar Barna și alți 30 de deputați URS PLUS s-au opus. “O risipă populistă”

Sursa: DC News

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top