Ratingul CNN s-a prăbușit. Care a fost „contribuția” lui Donald Trump

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Televiziunile americane care i-au fost loiale fostului președinte american, Donald Trump, și-au pierdut, alarmant, telespectatorii. CNN, chiar și FOX News au înregistrat scăderi dramatice ale ratingului. 

Ratingul CNN s-a prăbușitCNN pierde în medie aproximativ un milion de telespectatori în fiecare seară de când președintele Donald Trump a părăsit funcția – și a scăzut cu aproape 50% în grupa cheie de vârstă 24-54, a declarat joi un raport.

Vizionarea CNN a adulților cu vârsta cuprinsă între 24 și 54 de ani a scăzut cu 47% de la ziua alegerilor

Canalul de știri prin cablu a avut în medie 2,5 milioane de spectatori în prime-time în fiecare seară, din 4 noiembrie până în ziua inaugurării din 20 ianuarie, potrivit unei analize a Fox News.

Datele arată că rețeaua a înregistrat în medie doar 1,6 milioane de spectatori în prime time în total, începând cu 21 ianuarie, a doua zi după învestirea președintelui Joe Biden, până în 15 martie, potrivit raportului.

Numărul total de spectatori CNN, de la ora 20:00 la ora 23:00 Eastern Time, a scăzut cu 36% de când Biden a preluat funcția în ianuarie, anunță dailymail.co.uk. Între timp, începând cu 21 ianuarie, vizionarea CNN a adulților cu vârsta cuprinsă între 24 și 54 de ani a scăzut cu 47% de la ziua alegerilor.

Declin înregistrat și de FOX News

Ratingul CNN s-a prăbușit. CNN a înregistrat în medie 1,7 milioane de telespectatori în timpul zilei în perioada 4 noiembrie – 20 ianuarie și de atunci a suferit un declin de 34%, a raportat Fox News. CNN a înregistrat în medie 1,1 milioane de telespectatori de zi de când Biden a preluat funcția.

Spectatorii din timpul zilei în rândul grupului de vârstă 24-54 ani au scăzut cu 44%, de la o medie de 483.000 la doar 272.000, potrivit presei.

De asemenea, Fox News a înregistrat scăderi de rating.

Lachlan Murdoch, CEO al Fox Corp., a vorbit recent la Conferința de tehnologie, mass-media și telecomunicații a lui Morgan Stanley, unde a abordat rapoartele conform cărora ratingurile zilnice și prime time ale Fox News au scăzut cu 13% de la alegeri.

El a spus că publicul Fox News a fost „dezamăgit de rezultatele alegerilor”, dar a sugerat că compania întoarce rezultatele obținute după alegerile din noiembrie.

Murdoch a declarat că Fox News își va vedea ratingurile „cu adevărat îmbunătățite de aici”, deoarece rețeaua joacă o opoziție loială față de administrația Biden pentru „cel puțin următorii patru ani”, relatează Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top