Răzvan Cherecheș, vinovat de moartea creatoarei de modă Briggita Dachmann? Dosarul Morților de Vaccin ar putea da răspunsul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


La începutul campaniei de propagandă pentru vaccinarea cu seruri Covid aflate în fază experimentală, unul dintre agitatorii vaccinism-bolșevismului, gherilistul dă Cluj Răzvan Cherecheș, flabula fără jenă în spațiul public oferind 9 motive pentru care s-ar injecta. O tânără din Cluj-Napoca l-a crezut. Acum e moartă.

Pentru cei care n-au reținut personajul de cavernă, amintim că ca consilier al unei alte făcături ajunsă cu greu pe făraș, Vlad Voiculescu, Cherecheșul se bucura ca oamenii suferă din cauza restricțiilor aberante ale autorităților care decretau înmulțirea virusului fix după ora 22.00, lăudăndu-le drept o măsură bună. „De unde știm că este o măsură bună?” – spunea el. „Pentru că îi deranjează pe oameni”. Pe el se pare că nu l-a deranjat. Absolut normal. Așa cum spunea chiar el – deranja oamenii.

Între „argumentele” lui pentru vaccinare, Chelecheș debita și următoarea enormitate:

„Zecile de mii de oameni care au participat la faza 3 a trialului clinic COVID-19 au fost protejați peste 90%. Vreau să mă alătur lor, vreau să am șanse de peste 90% să fiu protejat, nu șanse foarte mici să mor sau șanse mari să infectez pe altcineva care să moară (și eu să știu că sunt responsabil).”

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top