Răzvan Dumitrescu a dezvăluit la Antena 3 tratamentul anti-COVID-19 care l-a vindecat (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, a dezvăluit în ediţia de joi seara, schema de tratament pe care a primit-o de la medicul de familie pentru a se trata de COVID-19.

La nici 24 de ore de la interviul difuzat de Antena 3 cu medicul pneumolog Flavia Groșan, care susţine că a tratat peste 1.000 de pacienţi cu o schemă de tratament diferită de protocolul adoptat de Ministerul Sănătăţii, s-a sesizat și Colegiul Medicilor. Medicul pneumolog este chemat la discuţii privind încălcarea unor norme deontologice.

Răzvan Dumitrescu realizatorul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3 a dezvăluit în ediţia de joi seara, schema de tratament pe care a primit-o de la medicul de familie pentru a se trata de COVID-19.

„Medicul de familie mi-a dat imediat tratament, deși în ziua în care am fost diagnosticat pozitiv mă simțeam excelent. În afară de răgușeală, aveam o stare extraordinară. Am zis, de ce să iau eu medicamentele astea?

Medic: „Nu ai voie să pierzi nicio zi. Nu ştim cum poate evolua boala”

Mi-a spus ia-le nu ai voie să pierzi nicio zi. Nu știi cum o să evolueze nenorocita asta de boală. Ia toate medicamentele astea. Ești al 1000 lea pe care îl am ca pacient COVID din 3.100 de pacienți.

Am pierdut unul singur, care nu a vrut să ia niciodată medicamente, pe motiv că nu există COVID-19 restul, niciunul nu a intrat în spital”, a mai spus Răzvan Dumitrescu.

Eu nu pot să știu ce tratament a fost prescris de acest medic de familie altor pacienţi. Mie mi s-a dat astfel de rețetă și o prezint pentru este rețeta mea, este medicația pe care am luat-o şi mă vedeţi aici în picioare”, a mai completat Răzvan Dumitrescu.

Citește mai mult pe site-ul Antena 3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top