Răzvan Dumitrescu: E o metodă jegoasă prin care, dacă le spui ce nu vor să audă, te discreditează și îți pun eticheta de antivaccinist

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a fost invitat de Adriana Bahmuțeanu la emisiunea acesteia de pe Cetățeanul.net. Moderatorul emisiunii Subiectiv a detaliat modul în care sunt stigmatizați cei care ridică întrebări privitoare la coronavirus.

„În momentul ăsta, toată senzația mea, ca jurnalist, este că, în România, în loc să se lupte cu cele trei arme împotriva virusului, vaccinare, tratament și testare, s-a luptat doar cu una singură, cu orice preț. Ori cu una, nu stingi pandemia.

Ca dovadă sunt alte țări, care deși au un procent mult mai mare de vaccinare, nu au stins pandemiile, au valuri. Irlanda, mega-vaccinată, intră în valul cinci. Aveau peste 68 de morți pe zi la o populație de 4,9 milioane de oameni, ei luptând și cu medicament, și cu test, și cu vaccin.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top