Răzvan Savaliuc: Supără rău Șoșoacă pentru ca i-a deșteptat pe mulți că vaccinurile nu sunt despre boală, ci despre libertate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Supara rau Sosoaca pentru ca i-a desteptat pe multi ca vaccinurile nu sunt despre boala, ci despre libertate. Supara pentru ca lupta pentru identitatea nationala. Ca-i trezeste pe multi romani. Supara pentru ca in Parlament si in strada are curajul sa spuna ceea ce foarte putini indraznesc sa mai rosteasca, spune jurnalistul Răzvan Savaliuc.

Nici eu nu sunt de acord cu unele dintre manifestarile ei prea temperamentale, dar cum ar trebui sa se auda vocea romanilor ca sa fie priceputa de catre clasa politica care nu mai da doi bani pe popor si care ne vinde pe cativa arginti?

Am mai avut un Vadim, coleric, care tot asa era injurat de prosti, care nu vedeau scopul real al mesajelor acestuia de gura mare pe care o avea. Azi aceasta voce nu mai exista si multi regreta ca nu mai exista azi un Vadim, care sa le spuna cu nume si prenume vanzatorilor de tara de la guvernare. Multi realizeaza azi cat adevar a rostit.

Ma intorc la ce li se intampla in aceste zile sotilor Sosoaca. Unitati intregi de presa aservite regimului Iohannis o ataca salbatic, incalcand toate normele deontologiei de jurnalist. O acuza cu subiect si predicat ca ar fi sechestrat si agresat o echipa de jurnalisti “italieni”. La ea in casa. Inainte ca Justitia sa se pronunte.

Citește mai mult pe site-ul 4media.info.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top