Reacții adverse grave chiar și după Novavax. Mesaj emoționant de la Prof. Sucharit Bhakdi!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Într-o conversație din data de 16 mai cu colegul său de la organizația „Medici și oameni de știință pentru sănătate, libertate și democrație” (MWGFD) Dr. Ronny Weikl, Prof. Sucharit Bhakdi nu numai că a abordat pericolele presupuselor mai inofensive „vaccinuri moarte” de la Novavax și Valneva, dar a discutat și despre consecințele devastatoare ale tratatului OMS împotriva pandemiei, care urmează să fie semnat pe 22 mai. Au fost discutate și acuzațiile împotriva lui Bhakdi pentru acuzații de presupus„antisemitism” și „incitare la ură.

Pentru empaticul profesor Bhakdi, aprobarea vaccinului Novavax este următoarea „crimă principală”: Acest vaccin a fost, de asemenea, aprobat condiționat sub același pretext, fără testarea adecvată a eficacității și siguranței – și anume că există o urgență care ar justifica-o. Bhakdi afirmă: Nu există nicio urgență, nicio situație de urgență. Deci, de ce sunt permise aceste substanțe?

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top