Dr. Adina Alberts: Reacțiile adverse ale vaccinurilor, pe termen lung, sunt NECUNOSCUTE! (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-un interviu acordat pentru Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, doamna doctor Adina Alberts a discutat despre eficiența vaccinurilor. Dânsa a confirmat faptul că NU se poate garanta eficiența vaccinurilor anti-Covid și acest fapt este cunoscut de către toți medicii.

„Când vorbim despre un vaccin, oricare ar fi acela, avem în vedere atât EFICIENȚA tradusă prin gradul de imunizare/protecție pe care îl conferă, cât și SIGURANȚA, adică riscul de a dezvolta reacții adverse imediate (ore, zile) sau la distanță (luni sau ani). În cazul vaccinurilor ARN mesager (Pfizer și Moderna) există riscuri majore de a dezvolta diferite tipuri de cancere la distanță. Pentru că această tehnologie -ARN mesager- care nu a mai fost niciodată utilizată pentru obținerea unor seruri vaccinale, a fost utilizată însă pentru dezvoltarea unor medicamente care tratează boli genetice. Aceste boli au fost vindecate cu succes, dar, din păcate, la 5 ani, la aproximativ 30% dintre acești pacienți s-au dezvoltat diverse tipuri de cancere,” a afirmat doamna dr. Adina Alberts într-o postare pe Facebook.

„Nu putem trage niște concluzii absolute pe studiile făcute de către cei de la Pfizer în Israel pentru că nu putem ști ce se va întâmpla în câteva luni sau în câțiva ani. Am vorbit și cu doctori din Israel și nu se poate garanta imunizarea. Există mai multe tipuri de imunizare, sunt unii care au trecut prin boală și au dezvoltat imunitate naturală și trebuie luați în considerare. Nu se poate vaccina un om care tocmai a ieșit din boală, nu se poate vaccina până în 6 luni deoarece există risc letal de dezvoltare de sindrom inflamator multisistemic. Cele două categorii nu transmit virușii – cei sănătoși și cei care s-au imunizat în mod natural. Doar persoanele care s-au vaccinat pot transmite boala. Discriminăm și scoatem din calcul tocmai persoanele care NU transmit virusul,” a declarat doamna doctor Adina Alberts la Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top