Reprezentant al FDA: Va trebui să faceți în fiecare an câte un vaccin COVID. Încă nu s-a anunțat oficial, pentru că nu își doresc să enerveze (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un reprezentant executiv al Agenției americane pentru Alimente și Medicamente (FDA), Christopher Cole, a fost filmat recent cu camera ascunsă de un reporter sub acoperire al Project Veritas făcând niște afirmații explozive despre planurile Administrației Biden privind vaccinarea americanilor, despre autorizarea vaccinului Pfizer destinat copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani, inclusiv bebeluși de la 6 luni în sus, dar și despre interesele financiare ale companiilor farmaceutice în a susține vaccinarea cu doze suplimentare. Cole conduce departamentul de contramăsuri medicale al agenției, al cărui rol este deosebit de important în ceea ce privește siguranța medicamentelor, a vaccinurilor și a altor măsuri de combatere a bolilor infecțioase și a virusurilor. Filmarea reprezintă prima parte a unui material realizat în două episoade despre FDA.

Christopher Cole a dezvăluit că agenția la care lucrează va anunța la un moment dat că vaccinarea împotriva COVID-19 se va face anual, spunând că acest lucru nu este doar probabil, ci sigur:
„Va trebui să faceți în fiecare an câte un vaccin [COVID]. Încă nu s-a anunțat oficial, pentru că nu își doresc să enerveze lumea.”

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top