Rețeaua Soros din Ungaria a încercat stârnirea emoției în societate și pierderea alegerilor de către premierul Viktor Orban

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cu mai puțin de două săptămâni înainte de alegerile din 3 aprilie din Ungari, sindicatele profesorilor maghiari au cerut o grevă pe termen nedeterminat. Greva a fost convocată de Sindicatul Profesorilor (PSZ) și Uniunea Democrată a Profesorilor (PDSZ), ambele cunoscute pentru legăturile strânse cu opoziția de stânga maghiară. La o grevă similară din ianuarie i s-au alăturat doar o cincime dintre profesorii maghiari, în mare parte cei care lucrează în școlile din capitala Budapesta, dar greva actuală se bucură de sprijinul la și mai puțini, doar a 13% dintre profesorii maghiari.

În ceea ce trebuie să fie un semn îngrijorător pentru coaliția monstru de la extremă stânga până la extrema dreaptă a partidelor de opoziție care se confruntă cu partidul Fidesz al lui Orbán, lipsa de entuziasm din partea profesorilor pentru o grevă politizată ar putea fi un indicator al sprijinului pe care ei și actualul lor nominalizat pentru funcția de prim-ministru, Péter Márki-Zay, îl inspiră în electoratul general cu puțin timp înainte de alegeri.

Citește mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top