Revoltă în Republica Moldova! Tăvălugul LGBT ajunge în școlile moldovenești: părinții elevilor se opun programelor de acest tip

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În Republica Moldova, părinții elevilor au început o acţiune de strângere de semnături și au publicat pe platforma online Petitieonline.com o petiție împotriva campaniei numite Copii LGBT în școala ta”. În opinia părinților, o astfel de campanie promovează valori netradiționale și este în contradicţie nu doar cu “fundamentele sociale ale unei societăți civilizate”, ci și cu canoanele ortodoxe, relatează Rador.

“Totodată, vă informăm că orice influență asupra copilului pentru a convinge și/sau a forța pentru participarea la astfel de lecții de către personalul liceului sau de persoane terțe va fi privită de către noi, părinții, ca o amenințare directă la adresa sănătății psihice și va atrage după sine o scrisoare către autoritățile competente” – se arată în comunicat.

Citiți mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top