Revolta unui preot: Acesta este o lucrare demonică (…) Mulți copii se îmbolnăvesc prin diferite vaccinuri care sunt aduse acuma cu precădere din străinătate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un preot care a ţinut, duminică, o predică la slujba de la mănăstirea Sihăstria reclamă faptul că oamenii sunt „constrânşi , hăituiţi şi manipulaţi în fel şi chip” ca să se vaccineze, el lamentându-se în legătură cu faptul că „sare presa” atunci când preoţii transmit mesaje anti-vaccinare. El susţine că boala COVID-19 este „aproape nimica” în comparaţie cu alte epidemii. El vorbeşte şi despre planificarea familială ca fiind ”planificare familiară” şi o califică drept ”o crimă oribilă acoperită aşa, cu cuvinte frumoase”, relatează News.ro.

„O primă învăţătură din Evanghelia, sau din sărbătoarea de astăzi, închinată Maicii Domnului, trebuie să luaţi aminte, cei care sunteţi căsătoriţi, că un copil întotdeauna trebuie dorit. Nu trebuie, când vine în viaţă, un copil să fie o întâmplare sau, Doamne fereşte, să fie un copil nedorit, dacă soţia a rămas însărcinată să fie certuri, să fie scandaluri, că de ce mai avem un copil şi adeseori se întâmplă să se facă avorturi, să se apeleze la această planificare familiară care este o crimă oribilă acoperită aşa, cu cuvinte frumoase”, spune prelatul în „cuvântul de învăţătură” pe care îl adresează la finalul liturghiei care a avut loc duminică şi care a fost transmisă live pe internet.

Preotul le adresează părinţilor un îndemn, acela de a avea grijă de copii: „Nu-i lăsaţi să vi-i educe televizorul şi internetul”. El face un laudatio unor persoane care nu au avut şcoală, dar care „s-au ridicat”.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top