#Rezistenta Oana Pellea, sponsorizată de Raiffeisen Bank de ani de zile

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Actrița Oana Pellea, stâlp al comunității #Rezist, dezvăluie, într-un interviu pentru Dilema Veche, că beneficiază de ani de zile de susținerea financiară a Băncii Raiffeisen în punerea în scenă a spectacolelor de teatru în care joacă. O minunată comuniune spirituală, dacă ne amintim că Raiffeisen a sprijinit protestele din Piața Victoriei, inclusiv prin prezența frecventă în piață a președintelui olandez, Steven van Groningen, cu familie cu tot, un semnal greu de ratat, și aspru criticat de mulți la acea vreme, transmite Inpolitics.

”În primul rând trebuie să spun că datorez acestei bănci, pe care o consider una dintre puținele și rarele bănci care au o aplecare reală asupra culturii române, faptul că susține în principal texte din dramaturgia și literatura românească, ceea ce mi se pare fabulos. De altfel, colaborarea mea cu Banca Raiffeisen este îndelungată, se întinde pe niște ani, vorbesc despre spectacolul N(AUM), o producție a Asociației GOONG, sprijinită de Raiffeisen, Idolul și Ion Anapoda, Frumos e în septembrie la Veneția – spectacol care se joacă de cîțiva ani, cu casa închisă. Cel mai recent proiect, Cuvintele dintre mine și tine, disponibil pe platforma Raiffeisen Art Proiect, mi-a dat ocazia nu doar să intru aplicat în universul unor „domni”, care pentru mine înseamnă mult, dar și să fac o plecăciune în fața lor” afirmă Pellea în interviu.

Un gest elegant, spunem noi, din partea reputatei actrițe de a mulțumi public băncii care o menține în activitatea artistică de ani de zile, în condițiile în care nu toți artiștii s-au dovedit la fel de norocoși. Poate pentru că s-or fi nimerit, unii, de altă parte a baricadei decît Van Groningen, la proteste, conform Flux24.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top