Roata se învârte, domnilor președinți, Băsescu și Iohannis!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Sunt doi președinți ai României, unul fost, celălalt actual, care simt pe pielea lor ce înseamnă când roata vieții se învârte. Și Traian Băsescu și Klaus Iohannis au beneficiat de-a lungul timpului de pe urma unor conjuncturi extrem de favorabile: în doar câteva zile, acum, ei au de a face și cu reversul medaliei, iar prețul pe care l-ar putea plăti ambii este unul uriaș.

E probabil că Traian Băsescu a jubilat acum aproape un deceniu, când s-a aflat că judecătorii care l-au condamnat pe marele său rival, Adrian Năstase, la închisoare cu executare în Trofeul Calității, au explicat că a fost nevoie să facă din el un exemplu public, dat fiind statutul său de prim-ministru. „Orice persoană ar trebui astfel să reflecteze asupra riscurilor pe care şi le asumă prin procurarea unor beneficii oamenilor care deţin temporar funcţii publice sau politice importante, în sensul de a cântări dacă propria libertate nu este cumva un preţ prea mare pe care îl pot plăti pentru antrenarea în activităţi ilicite în favoarea acestora”, arătau judecătorii.

Citește mai mult pe site-ul inPolitics

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top