Robert F. Kennedy JR: Fauci și Bill Gates ar trebui să fie cercetați penal pentru neglijență crasă și pentru că au profitat de pe urma Covid-19 (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Într-un interviu acordat lui Michael Cohen, Robert F. Kennedy jr. a afirmat că Big Pharma și mass-media au divizat partidele politice și au creat animozități rasiale pentru ca nimeni să nu observe că ei fac miliarde din „demolarea controlată a democrației constituționale americane”. Totodată, RFK jr. a amintit că nu mai ai voie să critici politicile guvernamentale, că ești imediat eliminat de pe YouTube.

Redăm mai jos un extras din interviu:

Cohen: Bazându-vă pe constatările dumneavoastră, credeți că dr. Fauci și Bill Gates ar trebui să fie anchetați pentru fapte penale?

RFK jr.: Da.

Cohen: Pur și simplu?

RFK jr.: Bineînțeles. Adică, cred că politicile lui Fauci – 80% dintre persoanele care au murit de Covid nu ar fi trebuit să moară.

Ar fi trebuit să recurgem la un tratament timpuriu, așa cum au făcut chinezii. Chinezii au implementat protocoale de tratament timpuriu cu clorochină – din care a derivat hidroxiclorochina.

În aprilie, aveau protocoale cu toate medicamentele despre care știm că sunt eficiente, anticoagulante, steroizi antiinflamatori, hidroxiclorochină sau clorochină, și apoi vitamine, vitamina D… aveau zeci și zeci de plante chinezești în protocolul pe care l-au publicat.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top