Rodica Boancă (AUR): Florin Cîțu susține că o ducem bine, dar continuă să îngroape România în împrumuturi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Rodica Boancă, senator AUR, a fost invitată la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 20 Aprilie pentru a discuta despre „reușitele” guvernului Cîțu: tăierea subvențiilor, eliminarea finanțării depozitelor agricole regionale din Planului National de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), împrumuturile recente făcute de Ministerul Finanţelor, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/4-DC-yQ6BF/

Doamna senator vorbește despre situația nemaiîntâlnită din Sectorul 1 unde Dan Tudorache pare să fie câștigătorul scrutinului din Septembrie 2020 cu o diferență de 1300 de voturi.

„Pare că doamna Clotilde Armand a câștigat prin fraudă cel mai bogat sector al Capitalei. Ancheta asta spune, renumărarea voturile confirmă acest lucru. Aceste 1300 de voturi reprezintă un număr considerabil și înseamnă că 1300 de persoane au fost furate în Sectorul 1. Sper ca doamna Clotilde Armand să plătească împreună cu toată echipa care a fraudat aceste alegeri și să existe o anchetă deschisă din partea autorităților.

Această situație trebuie să fie un exemplu pentru cei care au astfel de obiceiuri și fac astfel de lucruri pentru că este o practică destul de comună în mediul politic românesc, ca la numărarea voturilor, așezarea lor sau la prelucrarea lor să se întâmple fenomene. Voturi de la un partid se transpun la alt partid, migrează sau se pierd buletine de vot și este imperios necesar ca hoția să fie aspru pedepsită în România.

Cea mai mare problemă este că oamenii își vor pierde și mai tare interesul pentru a vota, încrederea în politicieni, oricum încrederea este spre zero, iar acest moment nu face decât să valideze că neîncrederea oamenilor este justificată.”

Întrebată ce a făcut statul român până acum pentru agricultura românească și pentru oamenii care pleacă la muncă în străinătate să muncească pământul altora:

„Atâta timp căt avem un președinte afiliat unor interese antiromânești, oamenii vor fi sluga altor țări. Dar agricultura românească este una dintre sursele principale pentru economia aceste țări. Agricultura nu înseamnă doar hrană sau cereale ci este un motor economic pentru că produce și desface pe piață capital economic. Agricultura românească este splendidă, dar lipsește cu desavârșire de mai bine de 30 de ani. România are nevoie de sustenabilitate, are nevoie de o proiecție în viitor pe această zonă de agricultură și are nevoie de un proiect de țară în ceea ce privește zona agricolă și zona micilor producători.

Doamna Rodica Boancă vorbește despre împrumuturile făcute de Ministerul de Finanțe și cât de bine o duce România după aceste împrumuturi:

„L-am ascultat pe domnul premier la declarațiile făcute pe această temă și m-am îngrozit. Acesta susține că nu există încă o creștere, dar avem perspectiva pe viitor a unei stabilizări economice. Această declarație este fenomenală și ne dăm seama că de abia peste cinci ani o să vedem stabilizându-se economia pentru că în acest moment nu există. Faptul că premierul are această viziune de viitor și încă nu sunt luate măsuri concrete pe această temă, nu este deloc liniștitor. Își bat joc de români și nu știu ce agendă au ei sau a căror ordine răspund ei, dar îi rog să plece pentru că este dezonorant să poarte numele de demnitari români și să ia astfel de decizii.”

Sursa: 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top