Români în luptă cu legile distructive ale lui Biden. Povestea Selinei Soule, atleta româncă din SUA care se luptă în instanță cu TRANSGENDERII pentru a elibera pistele pentru femei (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Să nu lăsăm America să devină Uniunea Statelor Socialiste ale Americii, a spus Donald Trump ieri la conferința conservatorilor americani CPAC 2021, desfășurată în Orlando, Florida. Intervenția președintelui ales al SUA a fost mult așteptată de către cei 75.000.000 de susținători care l-au votat la alegerile din 3 noiembrie 2020 (VIDEO AICI).

Trump a dat de înțeles că ar putea candida în 2024 din partea Partidului Republican pentru „a învinge și a treia oară” democrații. Președintele deposedat de mandatul său de către agenții Marii Resetări a criticat Curtea Supremă, care a refuzat să accepte plângerile venite din peste 20 de state ale SUA. „Judecătorii nu au avut curaj”, a spus Trump, la fel cum a declarat și despre Mike Pence, fostul său vicepreședinte, în ziua capcanei de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, când în loc să fie audiate și analizate în Congres toate sutele de cazuri de fraudă lumea s-a ales cu o diversiunea ieftină dar cauzatoare de schimbări dramatice la nivel național și, implicit, mondial.

Donald Trump a criticat dur și măsurile impuse de președintele de paie al Americii, Joe Biden, încă din primele lui clipe la Casa Albă, între care legea de favorizarea transgenderilor în toate domeniile, inclusiv sport. Și avocatul Iulian Urban, care ni s-a alăturat cu Opiniile sale la ActiveNews, a vorbit în editorialul său despre Biden și Era Transgenderilor, care ni se pregătește și nouă, după cum consideră el.

Bianca Stănescu este mama unei tinere sportive de succes, Selina Soule, care a fost furată în competiții școlare din Connecticut de doi băieți care s-au declarat fete, adică transgenderi. Când a început să protesteze, tânara româncă a fost hărțuită și persecutată în școală. Dar nu s-a lăsat. A decis să-și apere drepturile și, atât pentru ea cât și pentru colegele ei, a înaintat o acțiune la Departamentul de Educație al SUA. Petiția lor, pentru un sport curat și cinstit, poate fi citită și semnată AICI.

Dar cazul a mers mai departe. Chiar zilele acestea, Alianța Apărarea Libertății (Alliance Defending Freedom), care o reprezintă pe Selina Soule, a avut primele audieri în Instanță cu Asociația Școlilor din Connecticut. Selina a fost invitată pe 4 februarie la emisiunea celebrului comentator conservator Tucker Carlson și, pe lângă filmul de introducere în problemă, publicat aici, prezentăm în bază și această prezență la Fox News împreună cu un prim interviu, de la începutul campaniei de eliberare a pistelor fetelor de transgenderi. Am stat de vorbă cu doamna Bianca Stănescu, mama Selinei, despre acest caz, în care românii se dovedesc buni apărători ai drepturilor naturale date de Dumnezeu oamenilor, și am rugat-o să ofere pentru cititorii ActiveNews perspectiva sa despre problema care, iată, așa cum spune și Iulian Urban, este posibil să planeze în curând și asupra României. Îi mulțumim pentru relatarea aceastei istorii absolut aberante, de coșmar al umanității, și promitem să vă ținem la curent cu evoluția situației. ActiveNews spune #WestandwithSelina!

Citește mai mult pe site-ul ActiveNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top