România asta săracă contribuie, în fiecare lună, cu peste 1,2 miliarde de euro la bunăstarea chinezilor, polonezilor, ungurilor și a nemților

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


De la 1 ianuarie 2021 până la 31 august 2021, România a contribuit cu mai bine de 10 miliarde de euro la revenirea economică a altor state. Cam atât au cheltuit românii în plus față de ceea ce au încasat de afară. Mai simplu spus, noi am plătit în străinătate 81,35 miliarde de euro, în vreme ce străinii au plătit aici doar 71,2 miliarde de euro. Am rămas, așadar, cu un gol de peste 10 miliarde de euro, ne informează Banca Națională:

Sursa: https://bnr.ro/page.aspx?prid=19996

Cea mai mare contribuție la această gaură din buzunarele națiunii a avut-o comerțul internațional de bunuri, care ne-a produs, doar în primele 8 luni ale anului, o pagubă de 14,37 miliarde de euro. Am exportat bunuri de 45,16 miliarde de euro și am importat în valoare de 59,53 miliarde de euro.

Citește mai mult pe site-ul Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top