România – de la komisarii sovietici la comisarii europeni

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ca să nu mai zică unul și altul că nu există progres în această epocă a progresismului, în care unii oameni au libertatea să susțină că au ce sex doresc ei să aibă, iar alți oameni nu au mai au nici măcar libertatea de a fi ei înșiși și de a face ce vor cu corpul lor, iată dovada că există: România a evoluat de la komisarii sovietici din anii 1950 la comisarii europeni de astăzi. Unde mai pui că ăia veneau la București să ne ia – gaze, grâne, uraniu – în timp ce ăștia vin să  ne dea – vaccinuri cât să imunizezi (și nu prea) de covid-19 o populație cam de vreo cinci ori mai mare ca a țării noastre.

Prezent ieri la București, comisarul european Thierry Breton a declarat că este de datoria românilor să se vaccineze și de datoria guvernului să implementeze certificatul verde. Totodată, comisarul a ținut să arate îngrijorarea UE față de rata scăzută de vaccinare de la noi și față de tergiversarea adoptării certificatului verde în Parlament. Cu alte cuvinte, monsieur Breton i-a cam tras de urechi pe guvernanți că-s cam blegi în materie de dictatură medicală, declarând: „Statele membre UE iau măsuri extrem de dure acum. În Germania, dacă nu ești vaccinat nu poți merge la muncă, în Austria nu ai voie să ieși din casă. Peste tot în UE sunt luate măsuri dificile și curajoase. (..) Este nevoie de curaj politic pentru așa ceva.”

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top