România încalcă dreptul la libera circulație: Certificatul verde nu a fost dezvoltat pentru condiționarea accesului!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Marius Tudor, consilier în Parlamentul European, afirmă că la nivelul Uniunii Europene certificatul verde nu a fost dezvoltat pentru condiționarea accesului celor nevaccinați. Din această perspectivă, România încalcă regulamentele UE.

Marius Tudor, consilier în Parlamentul European, susține că la nivelul Uniunii Europene certificatul verde nu a fost dezvoltat pentru condiționarea accesului în instituții publice, mall-uri, restaurante sau hoteluri, ci pentru facilitarea liberei circulații în spațiul intra-european.

„Foarte important! Trebuie să știți că la nivel UE certificatul verde NU a fost dezvoltat pentru condiționarea/limitarea accesului în instituții publice, mall-uri, restaurante, hoteluri, etc.. Asta trebuie să știți toți. Acesta a fost dezvoltat pentru facilitarea liberei circulații în spațiul intra-european, transfrontalier, inclusiv pentru călătorii esențiale, cum ar fi transportul de medicamente.”, scrie Marius Tudor pe pagina sa de Facebook.

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top