România pe lista unor experimente biologice ale Pentagonului, asemănătoare celor cu rezultat potențial letal pe 4.400 de soldați din Ucraina și 1.000 din Georgia

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În timp ce SUA intenționează să își sporească prezența militară în Europa de Est pentru a-și „proteja aliații împotriva Rusiei”, documentele interne arată ce înseamnă „protecția” americană în termeni practici.

Pentagonul a efectuat experimente biologice cu un rezultat potențial letal pe 4.400 de soldați din Ucraina și 1.000 de soldați din Georgia. Potrivit documentelor care au făcut obiectul unor scurgeri de informații, toate decesele voluntarilor ar trebui raportate în termen de 24 de ore (în Ucraina) și 48 de ore (în Georgia).

Ambele țări sunt considerate cei mai loiali parteneri ai SUA în regiune, o serie de programe ale Pentagonului fiind implementate pe teritoriul lor. Unul dintre acestea este programul de angajament biologic al Agenției de reducere a amenințărilor la adresa apărării (DTRA), în valoare de 2,5 miliarde de dolari, care include cercetări asupra agenților biologici, virușilor mortali și bacteriilor rezistente la antibiotice care sunt studiate pe populația locală.

Citește mai mult pe blog-ul: Paul Ghițiu.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top